Двама мъже загинаха при катастрофи в региона на Стара Загора, жена е в тежко състояние

Двама мъже загинаха при катастрофи през изминалата нощ на подбалканския път София-Бургас в област Стара Загора.

Около 21.00 часа снощи автомобил е блъснал пешеходец край село Дъбово. В колата е пътувала млада двойка от Горна Оряховица. Според свидетели пешеходецът е бил в неадекватно състояние преди инцидента. Обикалял е по пътното платно и е заставал пред колите. При разминаване с друг автомобил колата на младите хора връхлетяла върху него. Те спрели на метри от инцидента и се обадили на спешния телефон 112. Пристигналите медици установили, че мъжът е починал. Подбалканският път София – Бургас е останал затворен заради катастрофата в продължение на няколко часа.

След като движението е било възстановено, е станала още една катастрофа със загинал. Мъж се е блъснал с автомобила си в камион с ремарке край град Николаево.

Шофьорът на камиона твърди, че загиналият въобще не е реагирал. Той директно се забил в ремаркето. С него е пътувала съпругата му, която е в тежко състояние, но е контактна. Тя обяснила, че се прибирали от морето и най-вероятно съпругът й е заспал зад волана. Колата им е с регистрация от Пловдив.

„Дарик“


image0 (9K)