Двама млади музиканти от Стара Загора (на 14 години) в надпревара за песен на годината на „Черната овца“. Гласувайте! Струва си!

В края на годината 12-те месечни хита се борят за приза хит на годината. Гласувайте с e-mail на адрес:  [email protected], посочвайки името и песента на предпочитания от Вас изпълнител!

От публикациите ни в ЗАРАТА вече познавате страхотния Пресиян Кисьов, чиято авторска песен спечели „Черната овца“ през април. И изпълнител, и композитор, ученикът по класическо пеене на музикалното училище „Христина Морфова“ вече е невероятно интересна личност с красиво присъствие в света, който непременно ще промени.

Ето я и песента му . Кликнете на активния линк, за да я чуете!

The Associal Man.

 

 

Неговата съученичка Зара Узунова – поп и джаз пеене също в НУМСИ „Христина Морфова“, вече има куп спечелени музикални конкурси. Двамата гостуваха на ЗАРАТА днес и разказаха, че стартът на гласуването за песен на годината вече е даден и ще продължи до 23-ти декември.

Пресиян сподели, че вече е замислил техен общ проект, но какъв е той ще разберем по-късно, защото още дори Зара не бе запозната с детайлите:) И двамата заявиха, че освен съученици, са и приятели, така че всеки от тях ще се радва и за успеха на другия, независимо, че в момента са съперници.

Синеоката прекрасница също ни предостави своята песен, която е написана специално за нея и явно има защо. Харизмата и таланта й са безспорни. Вижте клипа!

„Черната овца“е единствената в България класация даваща равен шанс на извънстоличните изпълнители и групи да премерят силите си с вече утвърдените медийни звезди.

Класацията се излъчва в национален ефир от декември 1997 година . Може да я слушате вторник от 21:00 до 22:00ч. и четвъртък от 10:00 до 11:00ч.

Всяка седмица в класацията влиза по едно ново предложение. Чартът е топ 5. Песните се оценяват според слушателските гласове, изпратени на [email protected]

Песен, събрала най-много гласове става седмичен Фаворит. Трикратен седмичен фаворит-хит на месеца.В края на годината 12-те месечни хита се борят за приза хит на годината.

Водещ на класацията е Васко Влахов – певец, музикант и композитор.


image0 (9K)