ДБГ: ГЕРБ дотолкова са олевели, че изземат от пространството на БСП

„Мен би ме притеснило много, ако Северна и Южна Корея се обединят преди да се обедини десницата в България“, заяви лидерът на ДБГ Димитър Делчев в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ по Канал 3 по повод на роенето вдясно, което остана далеч от парламентарната бариера на последните избори.

[ad id=“263680″]

Приемникът на Меглена Кунева констатира, че липсва достатъчна смелост на лидерите на десницата да се обединят. „ДБГ не клони към нито едно обединение, което има за цел да разделя дясното, а не да го обединява. Има нужда се яви като едно десницата, а не като две или като три“, каза още Делчев.

Той призна, че ходи на зелените протести за Пирин, но не като екозащитник, а с политически мотиви.

„Аз лично участвам в тези протести, защото те прераснаха отдавна за законност и ред. В основата е дълбокото недоверие у хората, разбирането, че това правителство иска да защити всеки друг интерес, а не и на гражданското общество. Споделям мнението на хората, че това правителство се провали във всички обещания, които даде. Лъжата на парвителството я има“, отбеляза бившият коалиционен партньор на ГЕРБ. Лъжата обединявала протестиращите, смята бившият депутат.

[ad id=“218001″]

„Не смятам, че десницата трябва да мисли в перспектива да управлява с ГЕРБ, каза още наследникът на Меглена Кунева. Толкова са олевели ГЕРБ, че изземат от пространството на БСП“, констатира той по повод твърдението си, че били „двете страни на една и съща монета“.

„Истанбулската конвенция се използва за димка“, каза мнението си по един от скандалите на последните дни лидерът на ДБГ.

 


image0 (9K)