Да спечелиш огромно имение само за 40 лева- възможно е

Необичайна лотария донесе на британка нечуван късмет. Тя спечели имение за 2 милиона лева, плащайки едва 40 лева. Марли Сегал стана победител в нетрадиционна лотария, организирана от собственика на луксозната къща, информира Нова телевизия.

[ad id=“225664″]

Собственикът, Дъстан Лоу не можел да си позволи разходите по поддръжката на имота и решил да организира една доста нетрадиционна лотария. Той пуснал 500 000 билета за около 4 лева единия с обещанието, че измежду тези 500 000 души, ще бъде изтеглен един, на когото ще даде имота.
Не е имало ограничение колко билети може да купи един човек. 37-годишен бизнесмен дал около 2000 лева за близо 500 билета, но късметът не бил на негова страна.

„Бях много впечатлен. Купиха билети от много страни по света. По някаква причина, лотарията стана много популярна в Бразилия и Литва“, разказа Дъстан Лоу.

[ad id=“263680″]

Накрая, победител станала 51-годишната Марли Сегал от градчето Уорингтън в Северозападна Англия. Тя купила 10 билета за малко над 40 лева и извадила късмет името й да бъде изтеглено. Собственикът лично й се обадил, да й каже добрата вест.Той я предупредил, обаче,че това имение има и и много разходи, което е принудило самия него да се откаже от собствеността.


image0 (9K)