Да помогнем на малката Ромина от Стара Загора!

Заповядайте на благотворителен базар в подкрепа на Ромина! Ромина Нончева е само на 9 години от Стара Загора и вече се е сблъскала с тежката диагноза „Левкемия“.

Детето учи в IX ОУ „Веселин Ханчев“. Настанена е по спешност в УМБАЛ „Св. Георги“ – Пловдив в Отделение по Онкохематология.

За съжаление таткото на Ромина губи битката с рака преди няколко месеца и семейството е без мъжка опора в морален и финансов аспект. Сумата за лечението е непосилна за семейството.

Деца, родители, учители и приятели приемат за своя лична кауза Ромина да оздравее. Те ръчно изработиха и украсиха с много любов и желание различни изделия за благотворителен базар, който започна на 06.03.21г.  пред храм „Св. Николай Чудотворец“ – Пингвините, продължи вчера (07 март), ще го има и днес – на 8 март.

Родителите на децата от класа на Ромина се самоорганизират и доброволно събират средства в помощ на нея и майка ѝ. Апелът им е при възможност да се свържете с някоя от двете дами /майки на деца от II “А” клас от 9-то ОУ “Веселин Ханчев” Стара Загора/, които са ангажирани с каузата, тъй като все още няма открита дарителска сметка.

„Няма минимална или максимална сума, нека всеки помогне, ако има желание и според възможностите си!“, споделят организаторите.
За контакт: Гергана Иванова – 0897933890 и Валентина Филипова – 0886042481

Организира се и кампания за поставяне на кутии за дарения в града.

Нека да помогнем заедно на едно дете да живее!


image0 (9K)