Да помогнем на Иван да оздравее

Публикуваме молба за помощ без редакторска намеса, по молба на наша читателка. Можете да помогнете на Иван на този адрес: https://bg.helpkarma.com/campaign/da-pomognem-na-ivan-da-ozdravee-1015

Милена Николова
Майка на Иван Николов

Здравейте, мили хора!

Пише ви една отчаяна майка на прекрасен син с апел за помощ!

Моят син Иван е на 30 години и смело се бори с коварна болест, но има нужда от вашата подрепа, за да я надвие!

През 2017 година след операция на лява подбедрица на крака му откриват авиоларен сарком (рак) на меките тъкани с разсейки в бял дроб.

Три години по-късно Ванко има направени 18 химиотерапии, както и таргетна терапия с Вотриент. След тези терапии има отчетен прогрес на заболяването.

След последния курс на лечение през декември 2019 година синът ми постъпи в болница за биопсия на бял дроб. Взетите проби лекарите изпратиха в немска клинична лаборатория, която препоръча за лечение лекарството Sunitinib, което Ванко ще приема за неопределоно време.

Лекуващите го лекари постоянно ще наблюдават как то ще влияе на неговото състояние, като има възможност и да се правят паузи, за да бъдат направени изследвания за ефективността на приема.

Единственият начин Иван да продължи лечението си е да приема това скъпоструващо лекарство.

За съжаление, цената на нужния медикамент е непосилна за семейството ни, което е изправено и пред всички други медицински и режийни разходи.

Именно заради това една майка ви моли от дъното да сърцето си – помогнете на Ванко да получи надежда за живот!

Той е едно изключително смело момче и не спира да се бори храбро с всички сили, за може отново да диша и да живее нормално!

Благодаря на всеки, който би подкрепил моя син!

Можете да помогнете на Иван на този адрес: https://bg.helpkarma.com/campaign/da-pomognem-na-ivan-da-ozdravee-1015


image0 (9K)