Да повървим и заедно с децата си, в събота, на общоградския поход край Стара Загора

Каним Ви на поредния Общоградски ПОХОД, който ще се проведе в околностите на град Стара Загора. Ще Ви очакваме в 8:00 часа, на 26 август 2017 г. –  събота, на сборния пункт – пред Болница „Тракия парк“, в подножието на Аязмото, обръщат се към всички ни, организаторите на похода – Туристическо дружество „Сърнена гора“.
Маршрутът е лек и приятен, не изисква никакви специални умения или издържливост, така че е изключително подходящ и за деца. Прекрасна възможност е цялото семейство в почивния ден да направи една красива разходка, да се зареди емоционално и физически сред природата. Маршрутът е следния: заслон „Тихия кът“ – кв. Дъбрава – Ловен заслон – почивка – разклон Пряпорец в обратна посока, р-т Кончето. Продължителност на похода: около 4-5 часа. Участниците трябва да се снабдят само с удобни спортни обувки и дрехи, малка раничка с храна, вода, шапка, дъждобран (за всеки случай). Прогнозата за събота е прекрасно слънчево време, без сериозни температурни рекорди (до 31 градуса по Целзий).
Водач на похода ще бъде Надежда Меразчиева.
Обратният транспорт е с градските автобуси от спирка „Кълвача“, в часовете 13:00, 14:00, 15:15, 16:00, 17:00.
За повече информация, търсете Ваня Петкова, секретар на Туристическото дружество – 0882 966 462.
Ако синоптиците не позтнаят и времето е дъждовно, походът няма да се състои.

Страхотно е, че този тип походи се превърнаха в традиционни за Стара Загора и се провеждат всяка последна събота от съответния месец. Инициативата е част от проявите, свързани с международното признание за Стара Загора като Европейски град на спорта през 2017.

Хайде да повървим заедно в събота!


image0 (9K)