Даяна дреме на прием през 1981-ва. Защо всички й простиха скандалния гаф

През 1981 година на бал в музея „Албърт и Виктория“ в Лондон най-обичаната принцеса на Великобритания за всички времена си позволява да задреме. Всички са шокирани от проявената от страна на Даяна нетактичност.

Представителите на кралското семейство не могат да си позволяват подобни своеволия и винаги трябва да спазват протокола!

Но след като причината за инцидента е оповестена публично, всички престават да се възмущават и започват да се радват за младата принцеса.

След скандалния случай е съобщено, че принцесата на Уелс чака първородната си рожба – принц Уилям.

При всяка жена бременността протича по различен начин, но тук умората е изписана на лицето на лейди Ди. По това време в живота на принцесата се случиха ужасяващи събития.

Буквално три месеца след като се омъжва за принц Чарлз и прелива от любов и надежди, тя разбира, че цели 10 години мъжът й е имал друга. Биографите, които описват живота на Даяна, разказват, че именно Камила Паркър-Боулс е избрала Даяна за негова съпруга.

Никой обаче не е предполагал, че целият свят ще я заобича и че ще се превърне в принцесата на народа.

Щом Даяна разбира за измамата, животът й се превръща в кошмар. Тя изпада в депресия, а в навечерието на въпросния бал получава тежък шок и дори прави опит да се нарани заради същата тази безгранична любов, която изпитва към съпруга си.

За щастие Даяна не губи детето. Сънят й обаче е сериозно нарушен.

Балът в музея е като отдушник за нея и възможност да избяга поне за малко от всички онези неприятни мисли, които я очакват у дома.

jenata.blitz.bg


image0 (9K)