Дариткова: Нека запазим авторитета на НС, който се руши просташки от колегите от БСП

„Нека запазим авторитета на Народното събрание, който се руши грубо, просташки от колегите от БСП.“ Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова в процедура по начина на водене, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

„Моля ви, г-жо председател, направете всичко възможно, за да запазите авторитета на Народното събрание, който се руши грубо, просташки, от колеги, които от тази трибуна демонстрират поведение, което не подхожда на народни представители. Уважаеми госпожи и господа, народни представители, вие сте тук, за да защитавате интересите на българските граждани. Българските граждани очакват социалните мерки, които бяха анонсирани и тази седмица ние трябва да ги запишем в съответните закони“, заяви Дариткова.

Тя подчерта, че този дневен ред отговаря на очакванията на българските граждани.

„Моля ви, г-жо председател, ако колегите от БСП са в емоционална криза, дайте наистина 10 минути почивка, за да могат де се успокоят и да пристъпим спокойно към работата, защото тя е сериозна и ние наистина трябва отговорно да подходим към всички антикризисни мерки, независимо от това дали сме управляващи или опозиция, защото ние представляваме всички български граждани“, каза още д-р Дариткова.


image0 (9K)