Дарина Павлова вдига сватба с колумбиец

Чаровната брюнетка никога не е парадирала с фамилията си, точно обратното – води скромен начин на живот, не лежи на богатството на баща си, а сама изкарва прехраната си. От години Паола е инструктор по йога и рейки мастер, и води семинари не само в Щатите, но и по света. От персоналния й сайт в Интернет става ясно, че желаещите да практикуват йога с Паола индивидуално или в малки група, й заплащат по 75 долара на астрономичен час, пише „Ретро“.

С втори зет ще се сдобие до края на годината Дарина Павлова. Вдовицата на основателя на „Мултигруп“ Илия Павлов ще омъжи малката си дъщеря Паола, а приготовленията за сватбата вече са започнали.

Бъдещият зет на милионерката на име Даниел е родом от столицата на Колумбия – Богота. Любовта му с Паола пламнала във Вашингтон. Любопитното е обаче, че се познават от ученическите си години, дори първата им целувка била в 7 клас. Чак след години обаче двамата узрели за сериозни отношения. На първата им среща, на която Паола представила избраника си на своята майка, младият мъж очаровал Дарина с възпитанието и интелекта си.

Освен това Даниел трогнал бъдещата си тъща с кавалерското си отношение към дамите и най-вече към дъщеря й. Колумбиецът угаждал всячески на Паола и не давал косъм да падне от главата й.

От близо седмица Дарина Павлова е в Америка, за да се види с децата си, а според запознати основният повод за пътуването й била предстоящата сватба на Паола.

Богашатката определила среща на Паола и брат й Илия Павлов-младши в слънчево Маями. Дестинацията посочила самата тя, тъй като допреди семейната среща Дарина бе на филмовия фестивал „Кана Дорада“, който се състоя на близките до Калифорния Доминиканска република.

Затова Паола и Илия пътували съответно от Вашингтон и Лос Анджелис, за да се видят с майка си. Фамилното рандеву е пропуснала първородната дъщеря на Илия Павлов, Венцислава, която неотдавна роди второто си дете от арабския милиардер Тарек Микнас.

Със сигурност сватбата на Паола и Даниел щяла да бъде в Америка. Самата тя е родена във Вашингтон и целият й живот е преминал там, затова и не изпитвала носталгия и привличане към България. Паола настоявала церемонията да не бъде помпозна като на сестра й, която се омъжи в Италия, а тържеството бе отразено от всички местни медии.


image0 (9K)