Дара влиза в „Капките“, но се цели в киното

Като трамплин за киното смята да използва шоуто „Като две капки вода” младата певица Дара. От Нова тв официално обявиха, че тя ще бъде една от участничките, които ще се борят за титлата „Най-добър имитатор” този тв сезон.

Твърди се, че любимката на тийнейджърите имала много силна мотивация да влезе в предаването, която далеч надхвърля хонорарите, за които се е уговорила. Нейна голяма мечта открай време била да стане актриса.

Преди да влезе в шоуто „Х Фактор”, което даде старт на музикалната й кариера преди няколко години, тя е посещавала курс по актьорско майсторство в родната си Варна. Тъй като обаче нещата с музиката се получили лесно и бързо, отложила за известно време осъществяването на идеята си да се снима в киното.

Сега се надявала да впечатли с артистизъм в „Капките” и оттам на режисьорите и продуцентите в киното да им „светне”, че може да я поканят за роля в някой нов проект. Продуцентът на „Капките” Маги Халваджиян снима доста филми и сериали, така че не е изключено след шоуто Дара да се сдобие и с ангажимент като актриса.

Другият официално обявен участник в новия сезон, е фолк звездата Фики Стораро. „Пайнер” вече надъхват феновете да гласуват в неговата подкрепа, когато шоуто тръгне в ефир в край на месеца. Специално за него младият певец се е избръснал гладко, което ще го улесни за женските образи. По същия начин преди година в „Капките” Милко Калайджиев избръсна своите емблематични мустаци, пише Уикенд.


image0 (9K)