Данчо искрено за отношенията му с Камелия и Даяна след излизането му от Фермата

Илюзионистът Йордан Белев застана на кръстосан разпит в предаването „Преди обед“, часове след като напусна шестия сезон на Фермата, победен от гайдаря Стоян в спортсменски дуел.

Естествено най-парливите въпроси към него бяха за отношенията му с „неговите“ две настоящи жени: годеницата Камелия отвън и актрисата Даяна Ханджиева от Фермата.

Той отговори така, както винаги е твърдял, че го прави – напълно искрено.

Старнно обяснение даде Йордан за отпадането си от Фермата

Като истински фокусник Белев изглежда отново е седнал между давата стола. Категорично не пожела да конкретизира отношенията си с Камелия и какво бъдеще ги очаква, но коментира, че както беше казал във ФЕРМАТА, след излизането си първо се е обадил на Даяна. Видяли са се, поговорили са вече без да ги снимат отвсякъде и габровецът декларира особеното си задоволство от факта, че с актрисата остават приятели. Не скри, че тя е един истински човек, от тези, които все по-рядко се срещат, но отрече да е все още влюбен в нея.

Не съжалява, че се е забъркал в любовната драма, както и в цялото приключение Фермата. Не се чувства шматка или балък, както сам вътре наричаше себе си, заради прескачанията на любимата му в Петровия лагер.

Водещите естествено постоянно го връщаха към конкретни ситуации с Даяна с кадри от шоуто и в крайна сметка Данчо призна, че Дайчето му е давала други сигнали с очите и тялото си, противно на приказките ѝ за само „приятелство“. Той декларира и това, че е бил готов да зареже всичко заради нея.

На професионалния въпрос за популярния фокус, в който илюзионистът разрязва жена, водещите попитаха Белев би ли направил от Камелия и Даяна една чисто нова жена, той отговори, че не би искал подобно нещо.

Йордан изрази съжалението си, че в предаването са му отредили единствено ролята на „Влюбения Шекспир“, а не са включили цялата полезна работа, която е свършил по организацията на дейностите във Фермата, по вечерните забавления, за темите в дългите среднощни разговори с актрисата.

Неминуемо се стигна и до това какъв е бил мотивът за близките отношения на Даяна с него и дали тя го е използвала да я покровителства, за да стигне по-напред в играта. Данчо отрече и това с обяснението, че те повече от два месеца взаимно са се съхранили от дразгите и интригите между останалите, оставайки капсуловани като в балон в собствената си близост.

И накрая разбира се, дойде и отпадането на Даяна не без неговото участие. Фокусникът не си призна, че го е било яд на нея, което явно се видя в стопанството, а се оправда с някаква несработила и непечеливша стратегия.

Дали Камелия, чието доверие изглежда Йордан тотално е загубил, ще премисли отново, предстои да стане ясно в бъдещето…


image0 (9K)