Дамски тениски и топове с дантели от Flaro.bg

Дантелените детайли винаги са били символ на женственото начало. Когато става въпрос за дамски дрехи, дантелата има своя отделна ниша. При това доста популярна във всяка една подкатегория – рокли, тениски, топове, поли, панталони и т.н. Няма да сгрешим ако кажем, че всяка една уважаваща себе си дама има поне една дреха с дантелени детайли в своя гардероб. По този повод, ние решихме да разгледаме три модела дамски тениски и топове с дантели от Flaro.bg. Там можете да откриете множество дамски дрехи с дантели на разумни цени, както и моделите, които сега ще представим.

За нежните натури дантелените орнаменти по дрехите са изключително важна част от техния тоалет. Ето защо, дамския секси топ е един заслужаващ внимание модел в категорията дамски тениски и топове с дантели. Още повече, че дългият ръкав го прави подходящ както за пролетния, така и за есенния сезон. А защо не и за зимния. Артикулът се предлага в цели 4 цвята – розов, син, черен и жълт.

Ако сте прекалено привързани към дантелените детайли в дрехите си, то тогава е време да започнете да носите изцяло дантелени такива. Когато говорим за тениски и топове, това може лесно да се уреди. Дамският секси прозрачен топ с дълъг ръкав и дантела е прекрасен пример как нежната дантела може да се преобразува в изцяло нов стил на носене на дрехи. в комбинация със сутиен или боди, този топ може успешно да се комбинира и да стане любимата Ви връхна дреха за пролетта и лятото.

Подходяща за все още ниските температури, дамската къса блуза с дълги ръкави и дантела е едновременно и семпло, и ефективно решение за ежедневния Ви тоалет. Тя е с почти оголени рамене, украсени с красиви дантелени детайли „цветя“. Освен това, топът се предлага в сив и черен цвят, което дава възможност за комбиниране с различни дрехи. Ако търсите универсални тениски и топове за всички сезони, Flaro.bg определено имат още много подобни на този модел!