Ако човекът до вас е роден на 3 май, неговото число е 3. Ако е роден на 13-то число – събирате 1+3 и получавате числото 4.

Всяка дата се смята на този принцип, ОСВЕН изключенията – 11 и 22.

Номер 1. За да разберете докрай този мъж, трябва да притежавате едва ли не пророчески способности и да използвате кристална сфера. Просто така, вие никога няма да разберете какво се върти в главата му. И все пак, едно подсказване: той съвсем не е толкова безобиден, какъвто се опитва да се представи пред Вас. Бъдете нежни с него и Вашата връзка ще бъде романтична и красива. Тези момчета знаят точно какво искат от живота.
Така че, ако се нуждаете от водач, то номер 1 е напълно подходящ за Вас.

Номер 2. Непоправим романтик. Не го карайте да бърза, той се наслаждава на играта, наречена любов. Шампанско, еротичен масаж и незабравими усещания в леглото – това със сигурност ще го имате.

Номер 3. Изобретателен и очароващ. Но ако се решите на връзка с мъж, роден на 3-ти, 12-ти, 21-и, 30-и, трябва да знаете, че неговото обаяние няма да бъде само за вас (уви!)! Ще Ви се наложи да се научите да го делите с околния свят.

Номер 4. Съвсем не е романтичен. Вместо цветя, той по-скоро ще Ви донесе от пазара домати. Не чакайте от него да Ви поднесе гривна или друг накит, но с него можете смело и дори трябва да влизате в „Наш дом“. Ако живеете с този мъж, във вашия дом кухненските кранове никога няма да капят, вратите няма да скърцат… и т.н. Ако и Вие сте практична особа, търсете мъж с определящо число 4.

Номер 5. Истински сексуален гангстер. Всичко, което може една жена да получи в леглото, Вие ще го получите именно от него. Но се пазете: всичко му омръзва бързо, така че, за да го задържите, трябва да сте винаги една крачка пред него.

Номер 6. Още един романтик. Той ще Ви изучава дълго, за да подбере най-подходящото ключе.
Ако искате да Ви носят цял живот на ръце, този мъж е за Вас. Но понякога съвършенството уморява повече от порока.

Номер 7. Казват, че седем е едно щастливо число, но от този умник много скоро ще се уморите. Ще ходи с мрачна физиономия, сякаш го храните само с лимони. Ако обаче му обърнете внимание за това, той ще бъде крайно учуден: просто тези мъже(родени на 7-и, 16-и, 25-и) никога не се замислят да изразят чувствата си. Струва им се, че щом живеете заедно, значи всичко се разбира от само себе си.

Номер 8. В живота той предпочита да действа според принципа: „по-добре малко, но хубаво“. Затова пък общуването с този мъж ще Ви подари не само физическо удоволствие, но храна за ума.

Номер 9. Наистина един самоотвержен и отзивчив доктор Ох-боли от местен мащаб. Той съпреживява заедно с приятелите, познатите, у дома Ви постоянно гостуват негови роднини от всички краища на родината. Просто защото той не може да им каже „не“. Понякога заради всички свои благотворителни изяви, може просто да забрави за Вас.
Искате ли да сте приятелката на този Велик Хуманист? Тогава той е за Вас.

На света няма по-нежен мъж от номер 11. Той е способен най-неочаквано да Ви отведе нанякъде – в Париж, или във Венеция… Но е чувствителен, раним и много обича той да е пострадалият. Така че, бъдете готови постоянно да го утешавате и търпеливо да понасяте всички удари, с които (разбира се от голяма любов!) той ще Ви награждава.

Ако в живота Вие цените онзи комфорт, който може да се купи с пари, то номер 22 (родените на 22-и) може да осъществи всички Ваши мечти. Примирете се с това, че в леглото той не е толкова интересен, че настроенията му бързо сменят посоката си, а пристъпите на раздразнителност (особено с възрастта) ще бъдат все по-чести. Простете му всичко това:той е просто финансов гений.