Грозни сцени на финала на „Биг Брадър“! Бившите вече съквартиранти нарушиха традицията, те…

Големия победител в най-скандалния формат на „Биг Брадър Most Wanted“ се оказа Джино. Джино се просълзи и не можа да повярва какво му се случва и обеща на Коцето да загаси лампите.

[ad id=“263680″]
Публиката обаче беше разочарована от развоя на събитията. Коцето беше всеобщият любимец и за никого не стана ясно как не грабна голямата награда. Нещо много грозно обаче направи впечатление на всички. Когато победителят излезе на сцената, за да бъде награден, бе нарушена традицията във формата на предаването.
Вместо всички бивши вече съквартиранти да поздравят победителя на сцената, да го прегърнат и да си направят общи снимки, участниците от формата си отидоха най-демонстративно, явно защитавайки тезата изразена по-рано по време на лайфа, че Коцето заслужава приза „Любима звезда на България“.

[ad id=“218548″]
На сцената останаха само отцепниците Луна и Мариела Нордел, които поздравиха шампиона на Most Wanted сезона. Все пак подгласникът на Джино – Константин реши да се върне на сцената и да поздрави бившия си съквартирант. Той си остана и единствен и никой от групичката, дори Светлана Василева, която се пишеше за голяма приятелка на Бианкалана още от миналия сезон на „ВИП Брадър“, в който отново Джино се накичи с титлата, не понечи дори да поздрави доскорошния си съквартирант.

http://BNews.bg


image0 (9K)