Гришо проговори разделят ли се с Никол

Григор Димитров и Никол Шерцингер може скоро да се разделят, защото нещата между двамата не вървят добре, пишат най-популярните вестници на Острова, пише в. „България днес“. Според „Сън“ причината е, че двамата често не са заедно за дълги периоди, тъй като всеки си има своя бизнес. Най-добрият български тенисист и певицата не са се виждали 2 месеца според всекидневника с най-голям тираж във Великобритания.

Сол в раната слагат снимките на Григор с бившата му приятелка Мария Шарапова. Двамата седяха един до друг и си говореха на ушенце край корта по време на демонстративния турнир в Мадрид, който Димитров спечели, разказва „Новини.бг“. А рускинята му даде съвети в труден момент. Подобно нещо се е случвало и преди, но Димитров и Шерцингер са успявали да се справят със ситуацията, пише „Дейли мирър“.

Григор не е лошо момче, но не е лесно да се поддържа връзката им. Според приятели по всичко личи, че ще има раздяла, допълва всекидневникът. От „Дейли мирър“ са направили опит да се свържат с двамата, но не получили отговор.

Григор Димитров леко се изнерви от писанията в английските медии.  Той бе красноречив за това какви са отношенията му с певицата. Той публикува във фейсбук снимка, на която целува Никол, а до нея е пуснал мнението си за написаното в английските медии: „За Мирър и Сън! Спрете с лъжите!“

http://BNews.bg


image0 (9K)