Григор ще играе с Гаске на централния корт в Мелбърн

Григор Димитров ще играе на централния корт в Мелбърн – „Род Лейвър Арина“ срещу французина Ришар Гаске в третия кръг на Откритото първенство на Австралия. Българският тенисист отстрани след 1:6, 6:4, 6:4, 6:4 Хьон Чун от Южна Корея, а Гаске не срещна трудности срещу Карлос Берлок и го победи с 6:1, 6:1, 6:1.
Водещият спортен букмейкър „Спортингбет“ предлага атрактивни залози. Григор Димитров да победи коефициентът е 1,571, а Ришар Гаске да победи коефициентът е 2,20. Освен това водещият спортен букмейкър „Спортингбет“ предлага още 32 други опции за най-различни залози в мача.

Програмата за шестия ден на първия за годината турнир от Големия шлем предвижда Димитров и Гаске да излязат във втория мач от вечерната сесия, който ще започне по обяд българско време. Мачът им ще започне в 11,30 часа.

До момента българинът и французинът са играли шест пъти помежду си в двубои на АТР. Гаске е един от неудобните съперници на Григор. Той води в преките двубои с 5 победи и 1 загуба, но Григор спечели последния им мач – на „Мастърс“-а в Шанхай през миналия сезон.


image0 (9K)