Григор Димитров срещу Анди Мъри в спор за титлата на турнира в Пекин

В неделя Григор Димитров и Анди Мъри ще определят новия шампион от турнира на твърди кортове в Пекин, който е от категория АТР 500. Финалната среща ще започне не преди 14:30 часа наше време.

Водещият спортен букмейкър „Спортингбет“ предлага атрактивни залози. Анди Мъри да победи коефициентът е 1,22, а Григор Димиторов да победи коефициентът е 4,00. Освен това водещият спортен букмейкър „Спортингбет“ предлага още 33 други опции за най-различни залози в мача .

Димитров и Мъри се познават отлично, като до момента са играли общо 10 пъти. Предимството е на страната на световния №2, който види със 7:3 победи. През сезон 2016 Григор и Анди имат по една разменена победа – българинът се наложи в Маями, а Мъри преди няколко седмици в Ню Йорк на US Open.

Това ще бъде втори финал между двамата. Първият бе януари 2013-а в Бризбън, Австралия, където Мъри се наложи със 7:6, 6:4. Това беше и първият финал на Григор Димитров в АТР Тура.

„Той играе много по-добре през последните няколко месеца и това е очевидно. Има импулс в играта, а освен това записа много добра победа срещу Рафа Надал” каза Мъри по адрес на българския си опонент.

Високи амбиции за бъдещето не крие и Григор Димитров. След победата над Рафа Надал в петък българинът каза, че иска да се върне не само в Топ 10, но и да атакува челните позиции в ранглистата.

 

Източник – Tennis24.bg.


image0 (9K)