Григор Димитров направи голям подарък на своята майка (снимка)

След като отпадна от Откритото първенство на Австралия, Григор Димитров реши да си даде малко пауза от тениса, докато възстанови силите и психиката си. Това е времето, което най-добрият ни български тенисист посвети на родителите си.

Григор направи голам подарък на своята майка Мария, като се прибра в родния Хасково и присъства на рождения й ден. Снимката им в социалните мрежи събра много позитивни коментари на почитатели на Гришо. Те са сигурни, че тази пауза от няколко дни ще се отрази много добре на Григор Димитров, пише bnews.bg

Идването на Григор Димитров в България обаче, не е свързано само с хубавия празник на майка му. Тенисистът отдадет почит и на любимия си дядо, починал преди година.

Наскоро Гришо посети център за деца с увреждания в Перник. Тенисистът заяви, че е останал развълнуван от преживяването.

Очаквах пътуването си до Перник, за да видя тези деца, от толкова време, но не очаквах да си тръгна така вдъхновен„, написа Димитров в социалните мрежи.

Тяхната сила, постоянни усмивки и смях превърнаха това в най-яркия миг от годината ми дотук. Преживявания като това ме правят толкова благодарен за свободното ми време през сезона„, пише още тенисистът.

Димитров допълва, че вече няма търпение отново да се срещне с новите си приятели и с „невероятните хора, които са посветили живота си да помагат на другите„.


image0 (9K)