Григор Димитров: Моята мечта беше да съм сред първите пет в света, постигнах и това

[ad id=“263680″]
Григор Димитров не иска да прави прогнози какво го очаква на Откритото първенство на Австралия по тенис. Най-добрият български тенисист достигна до полуфиналите в Мелбърн преди една година.

„Ако трябва да бъда честен, не искам да имам каквото и да е (шесто) чувство. Очевидно е, че постигнах някои неща, които винаги съм искал да постигна. Винаги желаех да бъда тенисист от първата петица на световната ранглиста. Постигнах това.

[ad id=“225664″]

Исках да спечеля турнир от сериите „Мастърс 100“. Направих и това. Не съм си мечтал, че мога да победя във финалния Мастърс в зала „О2″ в Лондон, но постигнах и това“, заяви хасковлията пред репортерите в Мелбърн.

Той призна, че чувството да бъде поставен под номер 3 в схемата е съвсем различно. „Това не значи абсолютно нищо. Разбира се, щастлив съм и много се вълнувам заради това, което направих. Очевидно е, че имам очаквания към себе си. Искам да дам най-доброто“, каза още Григор Димитров, който ще играе с квалификант в първия кръг от Откритото първенство на Австралия./БНТ


image0 (9K)