Григор Димитров започва участието си на тенис турнира във Вашингтон срещу британец

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще се изправи срещу британеца Даниел Еванс във втория кръг на турнира на твърда настилка във Вашингтон.

Водещият спортен букмейкър „Спортингбет“ предлага атрактивни залози. Григор Димитров да победи коефициентът е 1,20, а Даниел Еванс да победи коефициентът е 4,00. Освен това водещият спортен букмейкър „Спортингбет“ предлага още 96 други опции за най-различни залози в мача като – общо голове в мача, голов хендикап, точен резултат, двоен шанс, общо голове по групи в мача и др.

Димитров, който е поставен под номер 12 в основната схема, почива в първия кръг, докато Еванс трябваше да се справи с германеца Бенямин Бекер.

26-годишният англичанин, номер 73 в света, не срещна особени затруднения с немския си опонент и го победи с 6:2, 6:1 за едва 49 минути.

Срещата между Димитров и Еванс е тази вечер от 23,10 часа и ще се играе на централния корт във Вашингтон, но няма да започне преди полунощ българско време. Наградният фонд на турнира е 1 625 479 долара.


image0 (9K)