Грандиозният концерт на Лепа Брена в града под тепетата- на 8 април 2017г.

Задава се грандиозен концерт на сръбската икона Лепа Брена. Тя идва в Пловдив, за да зарадва феновете си в зала „Колодрум” на 8 април, 2017 г.

Заради големия интерес към Лепа Брена, тя се връща отново в България с уникален спектакъл на живо, под съпровода на личния си бенд. Градът под тепетата ще бъде домакин на единствения концерт на Лепа Брена за 2017 година в България.

Балканската звезда избра за нейния спектакъл точно културната столица на Европа 2019 г., заради артистичната атмосфера и дух, който обединява гражданите на Пловдив и всички българи. Символът на сръбската музика винаги е жънела голям успех с изявите си на българска сцена, а хилядите ѝ фенове нямат търпение да я видят отново.

lepa_brena_plovdiv2

Голямата сръбска звезда Лепа Брена ще изпълни на живо най-хитовите си песни от цялата ѝ кариера, като „Ti si moj greh“, „Pazi kome zavidis“, „Luda za tobom“, „Ja nemam drugi dom“, „Udji slobodno“, “Ljubav nova”, “Carica” и още много. Концертът ще бъде впечатляващ – за първи път балканска звезда ще пее в единствения покрит колодрум в България и един от най-модерните на Балканите – зала „Колодрум”. Пловдивските ѝ фенове и всички българи имат невероятния шанс да изживеят единствения по рода си спектакъл на Лепа Брена, за първи път на тяхна територия.

Концертът на Лепа Брена ще е на 8 април, 2017 г. в зала „Колодрум“, гр. Пловдив. Начало 19:00 часа.
Купете билети онлайн ТУК


image0 (9K)