Грамоти и парични премии от бизнеса в Стара Загора получиха и двама талантливи младежи

Освен традиционните годишни награди на бизнеса в Стара Загора, грамоти и парични премии получиха и двама талантливи младежи – ученици в старозагорски училища.

На Празника на бизнеса, организиран от СНЦ „Клуб на работодателя – Стара Загора” специални гости бяха: зам. кметът Милена Желава, Румяна Грозева – изпълнитерен директор на АРИР Стара Загора, Олег Стоилов – председател на Търговско промишлена палата Стара Загора, представители от Сдружение Съюз на предприемачите-Асеновград, Сдружение на предприемачите-Пазарджик, приятели и съмишленици.

Преди да се раздадат традиционните награди за бизнеса, Стефан Шоселов награди от името на Клуба на работодателя и КРИБ две талантливи деца.

Грамота и парична премия получи Деница Стефанова от 11 клас на Спортно училище „Тодор Каблешков“. Деница е абсолютен републикански шампион по художествена гимнастика на различни уреди и призьор в редица международни състезания.

Грамота и парична премия получи и Цветомир Кирилов от 12 клас на ГПЧЕ „Ромен Ролан“. Цветомир е финалист на 3 национални олимпиади – лауреат на национални олимпиади по химия, по немски език и по физика. Постигнал е призови места в общинския кръг по шах-мат, изявен танцьор е в състава на гимназията, носител е на стипендия на немската служба за академичен обмен и има много други постижения.

Последваха и традиционните награди:

„Инвеститор на годината за 2019 г.”
Тази награда бе връчена от зам. Кмета Милена Желева на фирма „Егроя-Н Недялко Недялков“ за изграждането на СПА комплекс „Минерал Ягода“ в старозагорското село Ягода.

Приза за „Най-динамично развиваща се фирма за 2019 г.” взе „СиБиЕс“ заради резултатите на известната старозагорска верига хипермаркети. Наградата му беше поднесена лично от Румяна Грозева.

Тазгозишния носител на приза „Социално отговорен бизнес за 2019 г.” стана „Теком“ ООД , връчена от доц. Попов, екс председател на СНЦ „Клуб на работодателя – Стара Загора.

Престижната награда „Мениджър на годината за 2019 г.” бе поднесена от Олег Стоилов, председател на ТПП СТара Загора на Петър Ангелов от фирма Стандард профил ЕАД.

Тържеството продължи с богата програма, в която участие взеха танцьори от „Стефан денс клуб” и изпълнители от НУМСИ „Христина Морфова”.


image0 (9K)