Горещи мацки за пример в извънредното положение

Много пъти сме ги хулили, подигравали сме им се дори… Но в случая сме обективни и няма как да не ги поздравим. Става дума за родните инфлуенсъри и ВИП-бръмчалки, които в момент на извънредно положение и ужаса от коронавируса показват наличие на мозъчни гънки.

Едни от най-популярните родни звезди дават пример с поведението си в извънредно положение!

Първата от тях е Николета Лозанова, която доста често даваше поводи за критика. Днес обаче НиЛо е пример за всичките си последователи, изпълнявайки стриктно мерките, наложени от кризисния щаб за борба с коронавируса.

„Бъдете смирени.
Бъдете чисти.
Бъдете отговорни.
#stayhome„, призова половинката на вратаря Ники Михайлов.

Плеймейтката Нора Недкова, която неведнъж е смайвала с глупостта си, тези дни ни изненада приятно. „Истината е,че всички ни е страх! Целият свят е в паника и безпокойство! Но моля ви,бъдете дисциплинирани и сплотени поне веднъж! Стига сте се блъскали и запасявали с храна и лекарства,а наистина нуждаещите се откъде да си набавят?

Моля, дишайте и издишайте! Грижете се за психическото си здраве! Болестта може и да отмине, но никой няма да ви върне стреса и безпокойството,които сами си причинявате!

Всички заболявания започват първо в главата! Помогнете на другите,като първо се погрижите за собственото си емоционално състояние и хармония!

Използвайте свободното си време да прочетете някоя книга ,не да живеете денонощно в страх! Усмихнете се, на пук на всичко лошо и Вярвайте!!!“, написа Нора (бел.ред. правописът е оригинален, без корекции).

Скандалната Моника Валериева не спира да публикува информация с изказванията на ген. Мутафчийски, на когото се възхищава. А двукратният победител от Биг Брадър Джино Бианкалана призовава хората да не изкупуват магазините все едно ще се затварят в бункери за години. Той дава личен пример как се ходи на пазар с предпазна маска и ръкавици.

Красавицата Елеонора Манчева се е затворила у дома, настоявайки за пълно затваряне на граници. И с мечтата един ден да се събуди, без да чуе лоша новина от нито едно място на Земята.

А Светлана Гущерова не скри гнева си към безотговорните си съграждани, които пет пари не дават, както за своето здраве, така и за здравето и живота на околните.

„Съвсем нормално беше 2 седмици да си седите у дома, да си дадете сметка, че животът не е само пари, работа и сметки. Винаги има път! Светът нямаше да свърши.

Ако ние младите сме по-защитени, то не знаем какво можем да причиним на други хора, които са потенциални жертви. Не съм луда, която изпада в неконтролируема паника, но съм разумна и смятам, че всеки от нас можеше да стисне зъби и да съхрани себе си и околните за 2 седмици. Не подкрепям отварянето на търговски обекти, които не са от първа необходимост на човечеството. Да не дава Господ да стане военно положение, тогава ще видим какво ще правите“, ядоса се преди дни съпругата на Християн Гущеров.


image0 (9K)