Горещата Ивета редува класната стая със сцената

Ивета Костова – русото изкушение на „Пайнер“, нажежава страстите както на музикалната сцена, така и в класната стая. Това доказват фотосите на Ивета от учителското бюро, които взривиха социалните мрежи. В момента тя преподава на деца от първи до четвърти клас няколко столични училища.

В същото време мечтаната даскалица е сред новите имена в редиците на Митко Пайнера. Блондинката бързо набира популярност и се радва на стремглав напредък в кариерата. Въпреки славата Ивета и категорична че няма да се откаже от идеята да работи с деца. „Една от мечтите ми е да създам музикална школа, в която да преподавам на най-малките. Искам да им дам възможно най-добрият тласък и знам, че съм способна на това“, казва пред „България Днес“ Ивета.

Младата певица, която започва кариерата си с джаз и поп музика е част от фондацията на Енчо Керязов, където печели награда в областта „Изкуство“. Преди пет години хубавицата от Ямбол пробва късмета си в „Гласът на България“.

От досегашния си опит смята, че изборът да влезе в редиците на поп-фолк гиганта „Пайнер“ е най-добрият.“ Това е възможност човек да разбере колко големи са възможностите му и има ли смисъл да продължава напред“, казва русото изкушение. Ивета разкрива още, че мечтае да става все по-добра с всеки изминал ден и се надява и хората наистина да оценят сърцето и душата, които влага във всичко което прави.

 


image0 (9K)