Гордън Рамзи свали 30 кг за да спаси брака си

Готвачът с най-пиперлив език Гордън Рамзи не излиза от фитнеса, за да се хареса на съпругата си Тана.

[ad id=“225664″]

Водещият на „Кухнята на Ада“ от месеци се стреми към перфектната фигура, защото иска да спаси брака си и вече е свалил близо 30 кг.

„Бях с наднормено тегло. Загледах се в снимките ни и се замислих как е възможно Тана да е още с мен, тъй като тя изглежда по-добре и е страхотна. И накрая си ляга с дебелак“, изповяда се той пред вестник „The Times“.

51-годишната кулинарна звезда вае фигура при прочутия треньор Уил Ъшър, който категорично е изключил от менюто му млякото и сиренето.

[ad id=“263680″]

Рамзи ще се включи в трикомпонентното състезание Ironman race, в което се изпитват силите на участниците на бягане на разстояние, плуване и колоезда.

Гуруто на кулинарията и Тана си казаха „Да“ през 1996 г. Двамата имат четири деца – Мегън, Матилда и близнаците Джак и Холи. Британският шеф готвач обаче ще ги лиши от наследство, което засега се оценява на 160 милиона долара. Той би им помогнал единствено за закупуване на жилище.

Той неведнъж е разказвал, че дори при пътувания той и Тана са в първа класа, а децата са във втора, защото не работят и не заслужават същия лукс като родителите си.


image0 (9K)