Голям концерт с популярни изпълнители организира на Античния форум Агенцията по заетостта

Ако си младеж до 29 години и се чудиш какво и накъде…

[ad id=“225664″]

Агенцията по заетостта организира голям концерт за своята младежка аудитория на 11 юни, от 16.30 часа, на Античния форум /пред Държавна опера/, в Стара Загора. Събитието е част от голяма информационна кампания, насочена към мотивиране на младите хора за активно поведение на пазара на труда по проект „Готови за работа”. Форматът е продължение на миналогодишната инициатива на Министерството на труда и социалната политика „Спри да циклиш” и се реализира с подкрепата на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”.

[ad id=“237001″]
Музикалната програма включва участие на популярните български изпълнители Дичо и Теди Кацарова, фолклорни изпълнители и детски състави, които ще се погрижат за всеки вкус и общото настроение на присъстващите. Част от забавлението ще бъде и допълнителна изненада томбола с награди.

[ad id=“263680″]
Същевременно младите хора, техните близки и роднини, които проявяват интерес, ще могат да се запознаят на място с разнообразните възможности за започване на работа и подкрепа за заетост от страната на Агенцията по заетостта и нейните местни структури – бюрата по труда. Информационните щандове с материали за успешна трудова реализация и квалифицирани консултанти ще бъдат на разположение по време на цялото събитие.

Заповядайте!


image0 (9K)