Голямо разкритие тази вечер във „Вътрешен човек“!

Тази вечер в епизода на крими сериала „Вътрешен човек“ Сарп и Юсуф здраво са се захванали да разкрият къртицата на Джелял в екипа на полицията.

Подозрението трайно е паднало върху Мерт заради няколко негови издънки, последната от които беше с чантата в казиното. Сарп обаче сериозно се притеснява за безопасността на семейството си, а Ейлем се страхува, че Мерт ще залови Сарп и ще го прати зад решетките.

Мелек вече има своя собствена адвокатска кантора и първият ѝ клиент познайте кой е? – Хандан, която плаща предварително огромна сума за услугите на момичето. Мелек е шокрана ot баснословния хонорар, но се заема с делото. Ала ответникът започва да я сваля и тя иска да се откаже от работата. Хандан обаче е снимала срещата между младежа и адвокатката.

Сарп буквално диша във врата на брат си. Следи го като хиена в желанието си да докаже, че той е човек на Касапина. Първо, по нареждане на Юсуф, обискира дома му и поставя там камера. А след това го проследява до място, на което Мерт оставя някакви материали, за които идва непозната жена.

През това време Мерт е получил задача от татко Джелял да проучи за кого работи Хандан.

Голямото разкритие е в края на епизода и за да научите какво е то, трябва да гледате турския сериал „Вътрешен човек“ по бТВ от 21 часа.


image0 (9K)