Голяма промяна в националния ни отбор по волейбол

Пламен Константинов вече не е треньор на националния отбор по волейбол при мъжете. Това се подразбира от официално съобщение на сайта на волейболната федерацията, цитирано от gong.bg.

[ad id=“225664″]

Договорът на специалиста няма да бъде подновен поне на този етап. Контрактът му изтече с края на Световното първенство при мъжете.

През последните дни в медиите се появиха информации, че следващият селекционер ще бъде Мартин Стоев.

[ad id=“263680″]

След края на Световното първенство, президентът на Българската федерация по волейбол инж. Данчо Лазаров се срещна с Константинов. Двете страни обсъдиха представянето на националния отбор. За да бъдат свободни в своята преценка за евентуална бъдеща съвместна работа, решиха да финализират договорните си взаимоотношения към този момент. 

Окончателните изводи и оценки ще бъдат направени на по-късен етап, когато Управителният съвет на БФВ ще разгледа отчетите на Пламен Константинов и неговия щаб, както и на треньора на женския национален отбор Иван Петков. Това ще стане след приключването на световното първенство по волейбол за жени в Япония.  

Президентът на БФВ инж. Данчо Лазаров пожела успех на Пламен Константинов в работата му в Русия„, се казва в съобщението на волейболната федерация.


image0 (9K)