Голямата любов на Станимир Гъмов му заби нож!

Дея Андронова, която си остана голямата любов на Станимир Гъмов, направо му разби сърцето с този ход. Красавицата, по която актьорът навярно тайно въздиша и до днес, вдигна сватба за чудо и приказ с приятеля си.

Макар Дея и Гъмов да са разделени отдавна и да твърдят, че са останали приятели, актьорът продължава да харесва абсолютно всяка една снимка на бившата си половинка. Освен тази от сватбата й…

Всъщност Дея е единствената жена, за която Гъмов си е позволявал да говори публично. В нея той се влюбва от раз, даже е татуирал и името й, но не знаем дали татуировката е още актуална.

След раздялата с Дея на Станимир Гъмов му приписаха връзки с много жени, дори и с бившата половинка на колегата му Юлиян Вергов – Ирина Ялъмова, както и с писателката Яна Борисова. С нито една от двете обаче, той не е афиширал отношения, пише „Хотнюз“.

А с майката на сина си – Ани, с която били заедно 11 години, Гъмов е разделен, но не крие, че чувства силна вина за случилото се помежду им. Днес двамата са успели да запазят добри отношения, чуват се и редовно и си поделят грижите за сина си Иван.

Детето вече е в осми клас и силно се увлича от актьорството. Дори се е снимал в сериал, когато е бил на 7. Момчето не нарича Гъмов тате, а брат. А актьорът му дава пълна свобода, тъй като самият е минал през куп житейски перипетии.

Още снимки вижте тук: show.blitz.bg


image0 (9K)