Голът на Камбуров донесе само точка на Берое срещу Славия

Берое завърши наравно 1:1 при гостуването си на Славия  в среща от първия кръг в Първа лига. Берое  поведе в 29-та минута чрез Мартин Камбуров, който се разписа с глава след центриране на Минчев от корнер, с което отбеляза първото попадение за „зелените“ през сезона и своя гол номер 204 в елита след 350 мача на най-високото ниво в България. Милчо Ангелов успя да изравни в 50-та минута, след като се възползва от извеждащо подаване на Галин Иванов.

В десетата минута Галин Иванов изведе Цветелин Чунчуков в голова позиция, но ударът на нападателя беше блокиран в наказателното поле, а шутът на Георги Йомов при добавката излезе в аут.

[ad id=“225664″]

 

В 18-ата минута Янис Карабельов изгуби топката пред наказателното поле, Иван Минчев подаде към Борислав Цонев, но Антонис Стериакис спаси удара на футболиста на гостите.

В 29-ата минута Минчев центрира от ъглов удар и Мартин Камбуров с глава реализира гол в полза на „зелените“.

В 35-ата минута Момчил Цветанов беше изведен на празна врата от Чунчуков, но опитът му да изравни отблизо беше неочаквано неточен.

Три минути след почивката удар на Борислав Цонев премина на сантиметри от вратата на Славия.

В 50-ата минута влезлият като резерва Милчо Ангелов се възползва от пас на Галин Иванов и грешка на Камен Хаджиев. Нападателят на „белите“ напредна в наказателното поле, премина през вратаря Душан Перниш и реализира за 1:1.

В 58-ата минута опасен удар на Цветанов от наказателното поле премина над вратата на отбора от Стара Загора.

В 74-ата минута Славчо Шоколаров изведе Галин Иванов на голова позиция, но атакуващият халф стреля от няколко метра стреля в тялото на Перниш.

[ad id=“263680″]

В последните десет минути „белите“ натиснаха сериозно своя противник. Удар от въздуха на Славчо Шоколаров беше блокиран от защитата на гостите в 85-ата минута, а 60 секунди след това Милчо Ангелов за малко не засече центриране на Галин Иванов.

Последвалите далечни шутове на Емил Мартинов и Владислав Узунов не намериха целта и двата отбора разделиха точките.


image0 (9K)