Годеницата на болния от COVID-19 Борис Джонсън се крие при майка си, ще ражда през лятото

Вероятно истерията около коронавируса е истинско мъчение за дамите, които в момента преминават през „онези 9 месеца“. Които въпреки извънредната ситуация, с каквато светът не се е сблъсквал досега, трябва да запазят спокойствие до края на бременността си и да родят здрави деца.

Но за една бременна този момент е особено тежък. Тя трябва да износи първото си бебе, когато е напълно сама, а годеникът ѝ се бори за живота си в интензивното отделение. Тя е Кари Саймъндс и светът я познава като младата дама, пленила сърцето на Борис Джонсън.

След като през 2018-а светът научи за романса помежду им, двамата са неразделни и изглеждат истински щастливи. Ето защо е съвсем логична и появата на първия плод на любовта им, макар и възрастовата разлика помежду им да е повече от две десетилетия. Очаква се Кари да роди през лятото, което означава, че бременността ѝ вече е напреднала. В момента тя е под изолация, а Борис от снощи се намира в интензивното отделение след рязко влошаване. Припомняме ви, че британският премиер се бори с коронавируса от края на март, но очевидно битката ще е трудна, източници разкриват, че е възможно да бъде поставен и на изкуствено дишане. Докато любимата му е сама и бременна у дома, в очакване на първото им дете. Притеснителното е обаче, че самата Кари също е имала симптоми на вируса през последните седмици, но все още не е тествана.

Ето какво сподели самата тя в Туитър: „Прекарах една седмица в леглото с най-явните симптоми за коронавирус. Нямаше нужда да бъда тествана и след седем дни почивка се чувствам много по-добре.“

До момента Кари не е коментирала публично състоянието на Борис Джонсън, но за сметка на това отправи апел към всички бременни да бъдат изключително предпазливи, тъй като те също са в рисковата група.

Според източници в момента Кари Саймъндс е при майка си в Лондон, но информацията не е потвърдена все още. Едно обаче е сигурно – никоя жена не заслужава да бъде сама в такъв момент, а любимият ѝ мъж да се бори за живота си със зловещия вирус, който уби толкова хора по света.

Източник: woman.bg


image0 (9K)