Глория и бизнесменът Джермански вдигат сватба!

Глория, по която продължават да въздишат 20-годишни младежи, може съвсем скоро да влезе в ролята на баба.

В случая обаче не става въпрос за дъщеря й Симона, а за доведената й щерка от гаджето й Йордан Джермански. Пловдивският бизнесмен има две деца от две предишни връзки.

От първата си жена, с която се раздели преди десетилетия, Йордан има голяма дъщеря. Самоличността й се пази в тайна, но е известно, че е 30-годишна, а освен това наскоро е минала под венчило, писа „Галерия“.

Щерката на Джермански казала „да“ на гаджето си миналата година, а плановете за деца не са никак далечни за младото семейство. Така, ако дъщерята на милионера забременее и роди, Глория ще стане доведена баба на бебето, нищо че е само на 46 години и има тяло и лице на супермодел.

Примата има и доведен син от настоящия си любим, който е на 14 години. Момчето обаче не живее в България. Тийнейджърът заминал да учи зад граница заедно с майка си, втората жена на Джермански. Глория се познава както с момчето, така и с кака му.

Пълна хармония цари и между дъщерята на Гло – Симона и настоящия й пастрок. 22-годишното момиче отдавна е преживяло раздялата на майка си с баща му Илия Загоров.

Поне засега връзката й с бизнесмена върви по мед и масло. Йордан дори планира да се ожени за фолк звездата на романтичен плаж в Гърция, където той притежавал имот. Досега певицата никога не е обличала бяла рокля и не е сключвала брак.

Връзката между Глория и Йордан била съдбонта, тъй като преди 15 години са имали кратка афера, която по неясни причини е приключила. Сега съдбата отново ги срещнала и чувствата пламнали с пълна сила.


image0 (9K)