Глобяват Васко Кеца за катастрофата!

До 200 лева глоба може да отнесе екипът на Васко Кеца за катастрофата на магистрала „Тракия“.

По време на удара Кеца се вози на предната седалка. Пътна полиция е съставила протокол за катастрофата на „Тракия“. Вероятно за инцидента ще бъде глобен шофьорът на певеца, тъй като вината е винаги на този, който е отзад и не е спазил нужната дистанция. По закон за произшествие заради движение с несъобразена скорост и неспазване на дистанция санкцията е до 200 лв. и отнемане на 3 точки от контролния талон.

„Силна катастрофа беше. Така ме боляха краката, че не можех да ходя и не ми беше до уплаха, забравих за уплахата“, коментира Васил Найденов.

Васил Найденов катастрофира

Въпреки тежкия удар на пътя Кеца бързо се изправя на крака и още същата вечер изнася концерт в Казанлък. „В болницата казаха, че не съм пукнал краката, но съм имал проблеми, колегата ми е със спукано ребро. Но при такава силна катастрофа минахме метър, и то бая минахме метър, защото колата до половината я няма“, разказа Найденов. Лекарите в болницата в Казанлък установяват, че има контузия на коляното, но въпреки болките той настоява да излезе на сцената.

Васко Кеца разкри и как точно се е стигнало до неприятния инцидент. „Пред нас караше много хубав „Мерцедес“, нов модел, и в един момент рязко намали, а отдясно имаше тир и ние попаднахме в капан, нямаше къде да отидем. Трябваше или да се ударим в тира, или в мерцедеса, защото той намали рязко скоростта поне с 40-50 км/ч по-малко и автоматично се случи това“, върна лентата назад Найденов.

Васил Найденов след зловещата катастрофа на “Тракия”

Той признава, че не за пръв път му се случва да има инцидент и скоро след това да изнесе концерт. „Преди години ми се случи да ме удари стъкло, което падна от четвъртия етаж. Заби се в гръбначния ми стълб и се наложи да ме оперират. Не можех да ходя нормално, защото беше засегнат нерв. Но трябваше да изляза на сцената и да пея на някакви бригадири“, спомни си изпълнителят на „Телефонна любов“, пише „България Днес“.

 


image0 (9K)