Глезанката Жанета сътвори невиждан скандал в тазгодишния сезон на Фермата

Плеймейтката Жанета Осипова изпадна в луда истерия, след като новият фермер на седмицата – строителят Борислав, я определи за един от двамата ратаи.

Глезанката набързо захвърли добрия тон и сътвори невиждан до момента в новия сезон на Фермата: Пътят на една мечта скандал.

Още на момента, чула, че е избрана да отиде в обора, и без това надутите от силикон устни на плеймейтката, се издуха още повече, сълзи от яд и безизходица размаха грима на „фермерката“, чиято основна дейност в предаването е да се пудри, рисува, сресва и най-вече – предизвикателно да се къпе в изрязан бански пред погледите на мъжете във фермата и пред камерите. Сексбомбата е решила, че единствено ще разпръсква чар и задълженията ѝ в риалити формата ще стигат дотам.

Много грозни фрази и обиди хвърли младата жена основно срещу мъжката част от участниците. Тя издивя от това, че никой не е чул какво е казала в самото начало още при влизането си, че тя не изпълнява чужди заповеди и няма да работи като ратай.

Осипова ще използва “Фермата”, за да избяга от скандала с фризьорката

Жанета категорично се опълчи на Боби и реши да саботира групата, като заяви, че няма да изпълнява задълженията си. “Никой не може да ме накара да бъда нещо, което не искам”, заяви Мис Плеймейт 2018.

Ангел от своя страна си изписа вежди, като се кандидатира сам да стане ратай заедно с Жанета, за да са обгрижени все пак животните, които нямат никаква вина за истерията и абдикирането на плеймейтката. Предстои да видим как ще се справят двамата в следващите дни.

Ошашавен от реакцията ѝ, фермерът на седмицата се обърна към Жанета с думите: “Аз те предизвиквам да откриеш себе си.” Но тя силно се разстрои и отказа да приеме това решение на седмичния лидер.

И все пак, въпреки скандала и действията ѝ, Жанета е един от най-забавните и колоритни участници тази година. Вероятно след истерията ще се стегне. Хубавото е, че останалите проявиха здрав разум и със сигурност я харесват по някакъв свой си начин, защото реагираха много адекватно и с разбиране. Със сигурност ще ѝ помогнат да избута ратайството.
Добър човек е, в нея няма агресия и като се ядоса става смешно.

Актрисата Даяна, която първоначално възнегодува много рязко срещу поведението на Жанета, обявявайки, че ако плеймейтката продължи с ексцесиите, ще ѝ зашлеви шамар, за да се опомни, малко след това я прегърна и проведе успокоителен и смислен разговор с разбеснялата се млада жена.

Жанета Осипова определено не е за формат като Фермата, но контрастът между нея и обора например, е комичен и забавен.


image0 (9K)