Главчев за конгреса на БСП: Рецитал на дуета Нинова-Йончева с тема „ГЕРБ“

„Вчерашният форум на ГЕРБ се занимаваше основно с ГЕРБ. Това беше един рецитал на дует Нинова-Йончева с  тема ГЕРБ и Бойко Борисов. Те нямат каква политика да предложат. За разлика от тях, нашата политика е видна.“ Това каза депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев в ефира на Нова телевизия.

„БСП се движат с едно закъснение от 2 години. Напоследък мантрите им са едни и същи. Не мисля, че ни дишат във врата. Те вече атакуват и трите власти. Нашата защита е това, което вършим. И оценката на избирателите. Ние няма от какво да се защитаваме.   Няма какви изненади да очаквате от ГЕРБ. Винаги сме казвали, че работим за гражданите и това си личи. Допускали сме и грешки и усилията ни ще бъдат насочени към премахването им”, заяви Главчев.

„Впрочем евроизборите, колкото и да нямат общо с местното самоуправление, толкова и имат, тъй като всичко, което  е направено е плод и на програмите за солидарност на ЕС”, обясни той.

Според Главчев на Националната среща на ГЕРБ в НДК премиерът Борисов е припомнил основни принципи, с които е създадена партията.

В речта на премиера не е имало елемент на скарване, по-скоро надъхване. „Преди състезание финалният спринт е най-важен. Но ние се движим с едно равномерно темпо”, обясни депутатът.

„Нищо ново – спазване на правилата, законите и работа в името на гражданите. Просто това беше припомнено. Нито е с елемент на скарване, по-скоро надъхване”, добави Главчев.


image0 (9K)