ГЕРБ: БСП се мъчи да дискредитира българското европредседателство

„Днешната пресконференция на БСП беше демонстрация на тежка концентрация на неадекватност, на некомпетентност и на злоба“, заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков по повод обвиненията, отправени на днешната пресконференция на БСП, че правителството е проспало една година да защити интересите на българските превозвачи.

[ad id=“225664″]

„Премиерът Борисов от една година поставя въпроса за превозвачите на всичките срещи в Европа, включително и с френския президент Еманюел Макрон и с германския канцлер Ангела Меркел. За мен днешната пресконференция на БСП е един последен опит по някакъв начин да се хвърли сянка върху българското европредседателство“, добави Биков.

„Г-жа Нинова не си ли говори с евродепутатите си. Миналата седмица г-н Курумбашев заяви, че всички български партии са за исканията на превозвачите“, коментира колегата му Станислав Иванов.

[ad id=“263680″]

„Българското правителство защитава българските превозвачи. Миналата година евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Андрей Ковачев и транспортният министър Ивайло Московски са прокарали червени линии, които българското правителство не може да премине. Те са свързани с командировките на работниците“, заяви Иванов.


image0 (9K)