Георги Свиленски: ГЕРБ приключиха. Изборите чукат!

„Всеки работен ден на този парламент е загуба. Срамуваме се“, коментира депутатът от БСП.

„ГЕРБ приключиха. Това не го казваме ние. Това го показват всички проучвания. За разлика от управляващите ние обикаляме сред хората. Те също казват, че ГЕРБ са се изчерпали. Държавата е в лошо положение – няма пътища, където има евросредства те са откраднати – държавата я няма. Изборите чукат – дали октомври или декември, те идват.“ Това заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Георги Свиленски по БНТ.

[ad id=“225664″]

„Какъв морален акт е да ти поискат оставката и ти цяла седмица да се чудиш дали да я подадеш“, попита той.

„От днес управлението зависи от ДПС, имат нова коалиция. ГЕРБ не може да управлява без тях. От днес ситуацията е друга. Поздравление за новия ви партньор“, обърна се Свиленскки към председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„Вече 30 години тази държава върви по един модел. Ние не отричаме и нашите грешки, за това нашият проект е обърнат към всички граждани. Ще се срещнем с различните организации“, допълни зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“.

„Всеки работен ден на този парламент е загуба. Срамуваме се“, коментира той.

[ad id=“263680″]

„БСП вкара България в Европейския съюз. Ние няма как да сме срещу Европа, за това и защитихме Орбан – за интересите на съюза. Важното е да видим как Бойко Борисов ще гласува в евросъвета. Тук говори едно, там говори друго“, подчерта Свиленски.


image0 (9K)