Георги Марков към Бойко Борисов: „Бой и избори до дупка, брат ми“

„Борисов е широкоскроен човек, много едър и силен, той е като Дядо Коледа. Той прощава на всеки, а на него никой не прости“, каза в студиото на бТВ бившият конституционен съдия, Георги Марков.

„На г-н Радев вероятно ще му се наложи да разпусне този ужасен парламент и да насрочи нови избори“, каза той.

Марков сподели, че вчера Борисов му се е обадил, за да го покани за депутат в следващия парламент.

„Като ги гледам сега депутатите и ми се вдига самочувствието. Дадох му и съвет: Бой и избори до дупка, брат ми“, разкри Марков.

Според Георги Марков, ГЕРБ подценили президентските избори и техния изключително мажоритарен вот. Той обясни, че БСП добре си изиграли картите, докато ГЕРБ заложил на чисто партийна кандидатура и то от парламента, пише offnews.bg.

„Написах цели оди. От май месец давам сигнала. Г-жа Фандъкова е единственият български политик, който не е казал една глупост. Обещах на Борисов, че с цялото си сърце и душа ще помагам на ГЕРБ. Според мен партията ще спечели следващите парламентарни избори“, заяви още Марков.

 За загубата на президентските избори не е виновна само г-жа Цачева: „Протестъри, които щяха да го вкарат в затвора, ги сложи за министри. Цялото ДСБ го цамбурна във властта. Радан Кънев го качи на гръб и го заведе при г-жа Меркел“, разгневи се Марков.


image0 (9K)