Ген. Радев се среща днес с граждани в Казанлък, Раднево, Гълъбово и Братя Даскалови

Днес (23 октомври) кандидатът за президент ген. Румен Радев, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП, се среща с граждани в Казанлък.

Срещата започна от 10.00 часа в ДК „Арсенал“.  В нея участват и жители на Павел Баня, Мъглиж, Гурково и Николаево. В Града на розите беше сформиран Инициативен комитет за подкрепа на кандидатурата на ген. Радев.

В 14.30 часа той ще бъде посрещнат от жители на община Раднево до Архитектурния комплекс „Св. Иван Рилски“. В кафе-клуб „Модерно” от 15 часа ще започне среща с граждани.

В 16.30 кандидатът за президент ще посети Гълъбово. Той ще проведе среща с обществеността в голямата зала на ДК „Енергетик”.

В 18.45 ген. Радев ще се срещне с жители на община Братя Даскалови, в читалището „Пейчо Минев-1905”.

Да се срещнат с кандидата за президент ще пристигнат и граждани от Чирпан. Заедно с ген. Румен Радев на събитията присъстват председателят на Областния съвет на БСП Румяна Динева, народните представители от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Драгомир Стойнев, член на ИБ на БСП и Георги Гьоков, общински съветници на левицата, председателите на общински  съвети и членове на Младежкото обединение на БСП.


image0 (9K)