Ген. Кирчо Киров: Унизен към! Делата срещу мен са политически

Длъжен съм да кажа пред целия български народ, че аз не само че не съм присвоил тези пари, но не съм ги виждал, каза той

[ad id=“225664″]

„Унизен съм. Аз имам самочувствието на български генерал“, каза в предаването „Тази неделя“ на бТВ бившият шеф на разузнаването ген. Кирчо Киров по повод домашния си арест. За пореден път той каза, че делата срещу него са политически и като изпълнител той посочи сегашния шеф на ДАР Драгомир Димитров.

„Вярвам, че тези средства, за които ме осъдиха са отишли по тяхното предназначение. Аз не съм съставил нито един документ. Не съм злоупотребявал с пари. Длъжен съм да кажа пред целия български народ, че аз не само че не съм присвоил тези пари, но не съм ги виждал. Считам за неприемлива присъдата от 15 г.“, обяви ген. Киров. Той се зарече, че ще докаже своята невинност.

[ad id=“237001″]

„Изкушавам се от мисълта, че много неща от добрите практики в разузнаването са запазени“, каза бившият разузнавач номер едно. Спореднего задълженията на държавата към работещите за разузнаването по света приключват с тяхната физическа смърт, а не с излизането им от службите.


image0 (9K)