Гена Трайкова съсипана от бременността на Николета Маданска

Новината, че водещата на спортните новини по бТВ Николета Маданска е бременна от шефа си Венелин Петков, е съсипала бившата му изгора Гена Трайкова, разкриха техни колеги. „Уикенд” пръв разкри причината за внезапното изчезване от малкия екран на Николета в по-предния си брой. Преди дни Маданска официално е признала пред колегите си, че е бременна.

От близо два месеца Николета не се е появявала в ефир и това породи доста въпросителни сред зрителите. Доскоро Маданска бе една от звездите на спортната емисия и внезапното й изчезване със сигурност стана съмнително. Усмихнатата блондинка все още е част от екипа на бТВ и редовно споделя различни репортажи на свои колеги на стената си във фейсбук, но от няколко седмици не е на екран. Една от причините била отшумяващата пандемия от коронавирус, която силно притеснила бъдещата майка. Николета и Венелин пазели в тайна от колегите си, че ще стават родители и заради бившата му изгора Гена. Бъдещите родители не искали да ги одумват и се опитвали да запазят в тайна бременността й колкото се може по-дълго време. Така или иначе, вече слуховете са официално потвърдени. Откакто радостната вест обхожда Би Ти Ви, Трайкова е в минорно настроение и все по-рядко се усмихва.

Венелин и Гена бяха една от най-известните любовни двойки в кулоарите на бТВ в продължение на 7 години. Любовта им пламна, докато двамата бяха екранна двойка и всяка вечер четяха новините. Разлъката се случи, когато ги повишиха в шефове, но в името на съвместната им работа запазиха цивилизовани отношения и към днешна дата са добри приятели. След раздялата им Петков любеше бившата миска и водеща на предаването „Cool…T” Полина Гергушева. Гена пък имаше връзка с доста по-младия си колега Иван Георгиев. Два месеца преди да получи дългоочакваното повишение като шеф на новините, бившата новинарка започна връзка с амбициозния репортер. Именно аферата му с нея го изстреля на върха. Георгиев бе повишен във водещ на новините благодарение на изгората си. Гена обаче се оказала доста властна и ревнива и Иван я зарязал. От няколко месеца синеоката блондинка носи на безименния пръст на лявата ръка красив пръстен, наподобяващ годежен.

Колеги на Трайкова обаче разкриха, че тя не е сгодена, а нарочно носела бижуто с камък, за да дразни бившата си изгора Венелин. Гена тайно се надявала, че с голямата й любов Венелин имали шанс отново да се съберат някой ден. Уви, новината, че ще става татко, я съкрушила. Връзката на 35-годишната Николета и 48-годишният Венелин започна на коледното парти в телевизията през 2015 г. в Банско. Тогава те си разменяли шеги и закачки, а на следващия ден свидетели ги видели да карат ски заедно. Говори се, че Николета направила първата крачка към по-сериозно обръзване, като поканила Венелин на уж приятелска среща в дома й под претекст, че иска да му демонстрира готварските си умения. Блондинката се слави като майстор на сладкишите и тортите, но освен с кулинарни изкушения, успяла да впечатли Петков и с визията си. Той бързо хлътнал по красавицата. През последните години журналистите няколко пъти бяха пред раздяла, но изглежда са успели да изгладят различията си.

Техни близки казват, че и двамата са много трудни характери, обичащи да налагат мнението си, но в името на любовта и хармонията съумели да направят много компромиси. Доскоро Венелин бил фокусиран върху кариерата си, но с напредването на възрастта все по-често се замислял за наследници. Така и двамата с Николета стигнали до извода, че са готови да бъдат родители.

Техни колеги от бТВ споделят, че били толкова потайни относно личния си живот, че дори след 4 години съжителство все още се държали дистанцирано пред останалите в нюз рума. Дори в личните си профили в социалните мрежи те не споделяли свои общи снимки, все едно отношенията им са само колегиални. Като шеф в телевизията Венелин намирал за много непрофесионално да афишира, че живее със своя подчинена.
Сега обаче, когато на хоризонта се задава бебе, това няма как да остане незабелязано. Възможно е новинарят и колежката му да узаконят отношенията си с брак, допускат в бранша.

 


image0 (9K)