Гарет Бейл напуска Реал (Мадрид)?

Уелското крило Гарет Бейл най-вероятно ще напусне Реал (Мадрид) през зимата или най-късно през лятото на 2020-а година. Решението е взел самият футболист, след като беше оставен извън състава за мача с ФК Брюж от Шампионската лига миналата седмица.

Уелсецът пристигна на Бернабеу през 2013-а година за рекордната тогава сума от 85 милиона паунда, но не може да намери общ език със старши треньора Зинедин Зидан.

През това лято той беше близо до договор с китайския отбор Цзянсу Сунин, като плановете бяха да получава по 1 милион паунда на седмица, но сделката се провали.

Въпреки липсата на комуникация между футболист и треньор, самият Бейл не иска да напуска Мадрид, тъй като семейството му се чувства добре в града. Но ако Реал (Мадрид) иска да вземе нови футболисти и да влезе в рамките на финансовия феърплей, то изходящият трансфер ще бъде наложителен.

В испанската столица се говори, че Реал подготвя оферта за Хари Кейн и дори предполагат, че може да се стигне до размяна с доплащане, а Бейл да се озове в Тотнъм.


image0 (9K)