Галкин се запознава с Пугачова, когато е 3-годишен, Макрон се жени за майката на своя съученичка

Звездните двойки, в които жените са значително по-възрастни от мъжете

[ad id=“225664″]

Алла Пугачова и Максим Галкин

Разлика във възрастта – 27 години

Прието е да се счита, че Филип Киркоров е запознал Алла Пугачова и Максим Галкин. Неотдавна обаче, самият комик и телевизионен водещ призна: със своята бъдеща жена се срещна за първи път, когато бил…едва тригодишен!

Тогава малкият Максим живее с родителите си в ГДР, където, като кадрови военен, са пратили на работа баща му. Генерал-полковник Александър Галкин заема поста началник на Главното автобронетанково управление към руското Министерство на отбраната.

[ad id=“263680″]

„Когато бях на три години, тичах при родителите си надавах възторжени викове: „Показват Пагачева!“ – разказва през смях с свое интервю Максим Галкин. – Точно така ми звучеше тогава фамилията й. По онова време Алла гастролираше в Германия, където живеехме, и се запозна с родителите ми.“

За втори път Максим среща Алла през 2001 година, когато е на 25, а тя – 52-годишна. Както уверява комикът, за него разликата във възрастта им никога не е имала значение.

„Първоначално се запознах с Алла, защото исках да се запозная с Пугачова. После опознах Алла и се влюбих в нея. Разбира се, сигерно хората си мислят и други неща. Но какво ни интересува мнението на хората“, казва Максим в друго интервю.

Еманюел и Бриджит Макрон

Разлика във възрастта – 25 години

Президентът на Франция и съпругата му са една от най-необичайните двойки в световната политика. Именно възрастта на Бриджит (нейните 65 години) се превърна в една от най-обсъжданите теми, когато в Париж бяха обявени резултатите от президентските избори.

[ad id=“236993″]

Брижит, в миналото – учителка в лицея в град Амиен, се запознава с Еманюел, когато той е едва 15-годишен. Тийнейджърът е съученик на дъщеря й Лоран (По онова време Бриджит е омъжена за банкер, на когото е родила три  деца). Опасявайки се от скандал, родителите на бъдещия френски президент го изпращат да учи в Париж. Връзката им с Бриджит обаче не прекъсва – влюбените си пишат и от време на време се срещат.

През 2006 година немладата вече жена решава да напусне първия си съпруг и се омъжва за Макрон. Президентското семейство няма общи деца, но затова пък Бриджит е баба на седем внука.

„В живот има моменти, когато човек трябва да направи своя избор. При мен се случи именно това. И ето ни – закусваме заедно: аз с моите бръчки, той със своята свежест. Но това е нормално. Ако не бях направила този избор, щях да мина покрай собствения си живот“, споделя първата дама на Франция.

Памела Андерсън и Адил Рами

Разлика във възрастта – 18 години

Тя е на 50, той – на 32, но „спасителката от плажа“ без колебание напуска дома си в Лос Анжелис и се мести при младия си възлюбен в Южна Франция. Адил Рами е футболист от марокански произход, играе за марсилския клуб „Олимпико“ и за националния отбор на Франция.

Двойката се запознава през лятото на 2017 година на Лазурния бряг. След отпътуването си от Щатите актрисата се превръща в примерна домакиня: обожава да готви и лично обикаля пазара, за да набави продукти за деликатесите, които майстори.

[ad id=“218548″]

„Адил е изключително грижовен. Водим много здравословен живот, истински чудесен живот без караници и разправии“, разкрива Андерсън.

„Що се отнася до моята възраст, жената може да бъде сексуална на всеки етап от своя живот. – убедена е Памела – Адил често се шегува с мен: „Ти май си на 30, а не на 50? Хайде-хайде, я за видя от колко години шофираш – е не, това е невъзможно. Има толкова по-млади момичета, как успяваш да изглеждаш така?“

Мадона и Кевин Сампайо

Разлика във възрастта – 27 години

В момента певицата живее в Лисабон. В португалската столица световната знаменитост пристига, за да е по-близо до младия си любовник, манекена Кевин Сампайо. Кевин е на 32 години, но по всичко личи, че 27-годишната разлика във възрастта в възлюбената му въобще не го притеснява.

След като Мадона довежда Лисабон четирите си осиновени деца, купува за многолюдното си семейство палат за 6 милиона евро. Новият дом на звездата се намира недалеч от тренировъчната база на младежкия футболен отбор „Бенефик“, в който играе синът на певицата. И макар 59-годишната знаменитост да обяснява пред журналистите, че именно спортният талант на момчето я е накарал да се премести в Европа, пределно ясно е друго: екстравагантната дама просто не иска да оставя далеч от себе си красавица Кевин.

[ad id=“236999″]

Със Сампайо певицата се запознава през 2015 година по време на снимките на клипа си Bitch I’m Madonna. Кевин дотолкова очарова кралицата на шоубизнеса, че двамата заживяват заедно само три месеца след началото на романа си.

Превод: Зарата


image0 (9K)