Галин на Галена остана без фабрика за вафли заради жена си

Галин на Галена се оказа без прословутата си фабрика за вафли.

Търновският бизнесмен, известен като Гальо Вафлата именно заради бизнеса със сладки изкушения, който уж върти, изобщо не е това, за което се представя.

Читател сигнализира, че мъжът на Галена всъщност живее нашироко благодарение на парите на майка си.

Бърза проверка в търговския регистър показва, че фабриката за вафли, с която Гальо се перчи, всъщност е на… майка му и друг съдружник.

Галин не фигурира нито като собственик, нито като съдружник. Неговото известно име излиза само като управител на заведения. Очевидно родителката е преценила, че заради афинитета на сина й към чалга певиците и алкохола, е по-добре да държи доходоносния бизнес далеч от него. И да не му дава нищичко.

Не е тайна, че за Гальо Вафлата се заговори покрай първия му брак – с фолк певицата Десислава. Отношенията им не просъществуваха дълго, но пък Галин бързо се насочи към следващата чалгаджийка – Галена. Тя не успя да го закара пред олтара, но пък набързо му роди две деца.

Очевидно обаче изборът на снахи не се нрави на майката на бизнесмена и тя го е отрязала от семейния бизнес. Заради което той се принуди да развива кръчми, в които половинката му да пее за без пари.


image0 (9K)