Галена влезе в състезание с Кънчо Стойчев за „нулевия пациент“

Поп фолк певицата Галена влезе в сериозно състезание с Кънчо Стойчев. След като социологът заяви на 17-и март, че е първият, който е изкарал коронавируса още миналата година, чалгаджийката подложи под съмнение констатациите му. Галена е убедена, че тя е „нулевият пациент“, изкарала новия коронавирус. Разкритието си тя направи в интервю за диджей Дамян.

Според нея тя се е заразила през ноември от свой приятел в Лас Вегас, когато е имала участие там. Той й казал, че е изкарал леко вируса и че всъщност върлува отдавна.

„Този вирус е пуснат два-три месеца преди това. През август. Но китайците са се опитали да го спрат и са се скрили“, обяснил й конспирацията нейният приятел.

Тогава поп фолк фурията осъзнала, че е била заразена и затова е пропуснала концерта за рождения ден на телевизия Планета. „През цялото време ме тресеше и не ми се смъкваше температурата. Отмених още 2-3 участия“, каза тя.

В социалните мрежи започнаха майтапи, че след като нямат концерти и участия, певците се чудят как да си направят кризисен пиар. Парадоксалното е, че днес очевидно вече е модерно да си болен от коронавирус или да си го преболедувал, отколкото да се грижиш за здравето си.

Faktor.bg 


image0 (9K)