Гала просъска срещу Ева Веселинова

Гала най-сетне проговори за отношенията си с Ева Веселинова. Болната от коронавирус водеща призна, че не си говори с бившата си колежка. Злите езици отдавна твърдят, че плевенчанката се дразнела от амбициите и самочувствието на по-младата блондинка, затова направила всичко възможно да я изхвърли от екипа на предаването „На кафе”. С днешна дата Веселинова все още не е започнала нова работа.

„Да, имали сме много спорове с Ева, защото мислим по различен начин. Не знам какво се случва с нея! Следя я какво качва в Инстаграм и оттам се информирам. Когато се разделихме, от сърце й пожелах успехи и да върви по пътя, който си е избрала”, сподели Гала. По думите й може да се съди, че не поддържа комуникация с бившата си колежка след напускането й. От куртоазия все пак й пожелала попътен вятър, ала надали между двете дами са останали топли чувства.

Говори се, че Гала вдигнала мерника на Ева още в началото на съвместната им работа в „На кафе”. Непоносимостта ѝ към Веселинова личеше дори от малкия екран. Плевенчанката често й отправяше хапливи забележки и се опитваше да компрометира интелекта й.

Ева години наред се опитваше да се наложи в медийните среди и постигна част от целите си. Първо работеше като репортерка в „Господари на ефира”, а след това стана част от екипа на Гала и всяка сутрин обсъждаше актуалните теми от седмицата редом до Кристина Патрашкова и Юлиан Константинов. Запознати твърдят, че хубавицата била недолюбвана от колегите си, а водещата Гала открай време не можела да я понася. Впоследствие Веселинова бе отстранена от предаването след лично настояване от страна на водещата и сега се намира на житейски кръстопът.

Клюката гласи, че Ева пробила в тв-средите благодарение на любовника си – женен продуцент. Тя обаче отрича тези слухове и твърди, че има сериозен приятел от две години. Остава загадка кой е мистериозният господин и защо блондинката го крие толкова време.

„Щастието обича тишината, а не гръмките думи и показността. Щастието обича да е необезпокоявано и неопетнено. Нямаш нужда да споделяш с всички и да си правиш реклама. През цялото време всички питаха дали имам човек до себе си. Ето, сега знаете! Имам човек до себе си! Млад, красив, добър, любящ, всеотдаен и целеустремен. Това е всичко, от което имам нужда. Не е женен продуцент, не е богаташ, нямам и „тайнствен благодетел“!”, коментира Ева.

През лятото блондинката се отдаде на почивка и обикаля гръцките острови, вероятно с гаджето си. В края на телевизионния сезон тя се сбогува със зрителите. „Искам да благодаря, че ни изтърпяхте. Надявам се да съм виновна за поне една ваша усмивка дневно. Имаше всякакви емоции, но накрая остават само красивите неща!”, написа Веселинова и намекна, че не всичко е било розово в екипа им, но тя се опитала да запомни само хубавите моменти.

След „На кафе” Ева е изоставила телевизионните изяви. Явно не е получила и нови предложения. Бившата панелистката обаче води активен социален живот и често радва почитателите си с красиви снимки от почивките си. Понякога рекламира и различни козметични марки в инстаграм.

Веселинова не е преглътнала обидата, че я изгониха от предаването. Неотдавна тя намекна, че Гала и компания са „стари муцуни със стари разбирания”.

„Премите и искрени хора винаги носят една специфична и напълно естествена лекота, с която се носят из живота. Не се подмазвам, не лицемернича и не се крия зад маската на дипломатичността!”, гласи част от изказването на Ева, писа „Уикенд“.


image0 (9K)