Гаджето на Явор Бахаров се намърда при Сашо Кадиев, точи се за стола на Деси Стоянова

След Славена Вътова и Нора Шопова поредна младата дама стана тв водеща без нито ден трудов стаж по специалността. Това е скандалната актриса Рая Пеева. Тя започна работа в предаването „Преди обед” на бТВ ден преди началото на лятната му ваканция. Говори се, че точи зъби за мястото на основната водеща Деси Стоянова.

Назначаването на Рая Пеева стана тихомълком – без обичайните фойерверки, с които бТВ въвежда в ефир новите си лица. Актрисата влезе в предаването за първи път в четвъртък, за да покажат върху лицето ѝ актуалните тенденции за летен грим. Ден по-късно – в петък, тя проведе и първото си официално интервю с студиото в компанията на водещия Александър Кадиев. Неин гост бе украинката Валерия Цимбал, която преди време спечели конкурса „Умна и красива” в несъществуващото вече предаване „Шоуто на Слави”. Темата на разговора бе как да четем по лицата на хората. Преди началото му Кадиев между другото спомена, че Рая Пеева „вече е част от екипа на „Преди обед”. Това се случи във възможно най-странния ден за нови назначения – последният преди лятната ваканция. По причини, които така и не бяха съобщени в ефир, основната водеща Деси Стоянова пък изненадващо си взе отпуска в понеделник същата седмица, без да се сбогува със зрителите и без да им пожелае весело лято, каквато бе традицията в предаването досега.

Съвпадението на всички тези обстоятелства поражда въпроса дали актуалният тв сезон не е бил последен за Деси Стоянова като водеща на „Преди обед”? Обективно погледнато Би Ти Ви няма повод да я сменя, тъй като брюнетката е едно от най-харесваните лица в медията. Но фактът, че тя излезе в отпуска само седмица преди официалната ваканция на предаването, а едва 4 дни по-късно до Сашо Кадиев застана друга дама, поражда съмнения. В екипа се говори, че Рая уж била назначена да прави собствена рубрика, а не да води цялото шоу. Хората, които я познават, обаче знаят колко е амбициозна тя. Никой не очаква да се задоволи само с рубрика. Смята се, че се цели в стола на основната водеща. Даже ако Деси Стоянова остане в шоуто, в лицето на Рая Пеева тя ще срещне много силен конкурент за мястото си, убедени са работещите в бТВ.

Според слуховете, лично продуцентът на „Преди обед” Георги Тошев е уредил с работа актрисата, която е официална половинка на Явор Бахаров. Последният е известен с непрекъснатите си проблеми с полицията, заради които е останал без пукната стотинка. Тошев е близък с родителите на Рая. Преди време той сподели в ефира на бТВ, че я познава от дете. Ходел на гости в дома на родителите ѝ, а тя щъкала около него и го забавлявала.

Към днешна дата обаче житието ѝ не е забавно. Като всички актьори, тя остана без работа и без хонорари заради кризата, породена от пандемията от Ковид-19, а гаджето ѝ е по-зле и от нея в това отношение. Говори се, че Рая е похарчила всичко, което имала, за да го спаси от затвора. През февруари Явор бе задържан в Банско да шофира след употреба на алкохол и наркотици. През март миналата година пък иначе талантливият актьор отново бе задържан – този път за побой, нанесен над самата Рая. Въпреки всичко тя не само че не се разделя с него, но продължава да го подкрепя, харчейки всичко, което печели, за да го спаси от проблемите с властта.

В момента малкият Бахаров почти не работи. На любимата му ѝ се е наложило да търси допълнителна работа, за да издържа и себе си, и него. Предполага се, че именно затова е решила да се пробва като тв водеща в предаването на своя приятел Георги Тошев. В това няма нищо лошо, стига да не е за сметка на доказан професионалист като Деси Стоянова, пише „Уикенд“.

Странно е мълчанието, с което Рая бе назначена. Миналия петък актрисата само бегло загатна за новата си работа със снимка и коментар на английски език, който в превод означава „Ново начало”.

От „Преди обед” публикуваха друга нейна снимка на своята страница във Фейсбук, но без никакъв коментар. Хората в екипа на шоуто се ядосват, че след като години наред са диктували в слушалката на Сашо Кадиев въпроси, които да задава на гостите си, сега ще трябва да правят същото и с колежката му Рая Пеева. И недоумяват защо е нужно водещите им да са актьори, вместо хора, които действително разбират от тази работа.


image0 (9K)