Гадател от Родопите предсказа резултата от президентските избори

С нумерология и карти Таро млад мъж от Кърджали успя да предскаже резултата на Румен Радев и на двата тура на президентските избори, разкриха от предизборния щаб на БСП в града край Арда.
30-годишният Юлиян Пашов лично съобщил на генерала какво го очаква по време на посещението му на старта на кампанията в града край Арда. Това потвърди и самият родопчанин, пише 24rodopi.com.

„Ръкувах се с генерал Радев преди срещата му с кърджалийци. Казах му: „Вие ще сте президент. Ще водите след първия тур, а на балотажа ще победите убедително опонента си”. Това го чу цялото ръководство на партийната структура на БСП в Кърджали. Попита ме от къде съм. Отговорих му, че сме съграждани, защото аз също съм от Димитровград. В нощта на балотажа, когато влязох в щаба на БСП, всички ми ръкопляскаха и прегръщаха”, връща се седмици назад Юлиян.

Младият мъж е роден в Димитровград, но родителите му са от Рани лист. От две години той живее в Кърджали. Четири лета от живота си е прекарал в Австрия, където е бил дизайнер на облекла. Там се научава и да използва карти Таро. Споделя, че винаги го е привличало окултното. Отскоро отново започва да „хвърля карти”. Използва и нумерология. Казва, че именно Таро и точните изчисления на цифрите са му помогнали в предсказанието с точност до проценти. Убеден е, че е последният жив човек в Югоизточна България, който умее да разваля черна и арабска магия, като дори и „майстори” в бранша са се допитвали до него.

В момента Юлиян е секретар на партийната структура на БСП в Рани лист. Надеждата му е всички млади хора един ден да се върнат в Родината си. Смята, че бежанците трябва също да се приберат по родните си места след края на конфликтите там, но докато са тук-да спазват всички правила и закони на държавата. Кредото му в живота е… „Съединението прави силата”.


image0 (9K)