Гавра с бившата жена на Ивайло Захариев!

Брутална гавра с бившата жена на актьора Ивайло Захариев сътвориха нейните собствени колеги в Би Ти Ви. Вместо да покажат съпричастност с изоставената съпруга, която работи в телевизията и се познава с всички там, от предаването „Преди обед” поканиха неверния й мъж да разказва за своята нова годеница.

Новата любов на Ивайло Захариев вече месеци наред е сред най-обсъжданите светски клюки в страната. И не защото е необичайно актьор да се разведе и да залюби нова жена, а защото Ивчо с години се пишеше голям християнин, който не е пипвал с пръст своята съпруга преди първата брачна нощ. Но изведнъж й обърна гръб заради друга, която успя да разведе, а и самият той се разведе. Преди броени дни, както „Уикенд” вече писа, звездата предложи брак на своята нова любима. Това също се превърна в тема за обсъждане, защото годеникът не го направи дискретно, а на сцената след театрално представление.

Въпреки пикантната история близки на бившата съпруга Миряна, която работи в Би Ти Ви, са категорични, че от коректност към нея поне колегите й трябваше да потърсят други теми, с които да си пълнят предаванията. Без да се съобразяват, че може да я наранят, обаче в „Преди обед” разпитаха надълго и нашироко актьора защо се е разделил с тяхната колежка и с какво е успяла да го спечели новата дама на сърцето му – Станислава. Ето какво обяснение даде Ивайло: според него партньорите в една връзка трябва да израстват успоредно, а в случая с първия му брак това не се случило. Не стана ясно кой от двамата е израснал по-бързо от другия – той или жена му. Затова пък звездата бе категоричен, че Станислава го е спечелила, защото била артистична и творяла заедно с него. А най-ценното било, че преди да заживеят заедно, са изградили приятелство. Той твърди, че е със Станислава от началото на годината, но архивите показват друго. Двамата са се появявали като двойка поне от миналата есен.

Въпреки че разговорът в „Преди обед” уж трябваше да е добронамерен, водещият Александър Кадиев не се сдържа да подкачи своя колега на тема семейство и връзки. „Кажи, бе, Ивчо, бе! Ти пак ще се жениш! Ти си много смел мъж! Непрекъснато се жениш!”, коментира той. Освен това отбеляза, че Станислава е „жена с опит – има 34 години, не е съвсем младо момиче” и попита Захариев: „Плащаш ли издръжка сто и нещо лева?”. На всичко това Ивайло успя да реагира хладнокръвно и с усмивка.

Според всеобщото мнение обаче той е трябвало да откаже интервюто в „Преди обед” или поне от уважение към своите деца и тяхната майка да подчертае, че няма да отговаря на въпроси, засягащи личния му живот.

 


image0 (9K)